fbpx

Arbetslivsprodukter

I möten med störande bakgrundsljud eller där ljudkällan befinner sig på avstånd kan man behöva komplettera sina hörapparater med hörselprodukter. Trådlösa mikrofoner, speciellt utformade för möten, är perfekta när du behöver ytterligare hjälpmedel. Lägg dem bara på bordet så hör du tydligt vad som sägs. Du är oftast helt, eller delvis, berättigad till bidrag för de hörselprodukter du behöver på arbetet.

Offentlig miljö

Dagligen vistas miljontals människor i offentliga miljöer som till exempel hotell, museum, bibliotek och konferensanläggningar. En del av dessa människor har svårt att höra allt som sägs och riskerar därför att missa information som är intressant eller viktig för dem, eftersom lokalerna de vistas i saknar rätt utrustning för att alla ska kunna höra. Med enkla och effektiva hjälpmedel kan alla höra lika bra i de offentliga miljöerna, oavsett om man har nedsatt hörsel eller ej.

Skolprodukter

För alla barn är det viktigt att höra bra i skolan. Eleven ska inhämta mycket kunskap och lära sig samspela med andra barn. Med våra produkter för skola kan alla barn höra i klassrummet, oavsett om man har nedsatt hörsel eller ej och oberoende av var man sitter i lokalen. Läraren behöver dessutom inte anstränga sin röst, utan kan prata på en jämn nivå genom hela lektionen.

Högskola/Universitet

Den moderna föreläsningssalen kan vara en svår lyssningsmiljö, samtidigt som lyckad kommunikation ofta är nyckeln till framgång där. Trådlösa Roger-mikrofoner kan användas tillsammans med hörapparater för att studenter med nedsatt hörsel ska kunna delta fullt ut på föreläsningarna.

Hem & Privatliv

Produkter för privat användning omfattas inte av bidrag från Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen. Vänd dig till en audionom (här kan du hitta en hörselmottagning nära dig) för mer information, anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på området och besök gärna vårt forum HearingLikeMe  för att ta del av andras berättelser om hörselnedsättning.


Ja tack, jag vill ha Phonaks nyhetsbrev
E-postadress

Vår policy för e-postadresser